Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2008 23:07 - Роля: Наблюдател
Автор: membories Категория: Забавление   
Прочетен: 800 Коментари: 1 Гласове:
0



Тъй като поседях известно време в ролята на наблюдател в един от многото сайтове за запознанства, които в скоро време ще се по два на глава от населението, бих искала да спомена няколко впечатления. За "успокоение" на четящите, това не се случва само в конретния сайт, а навред из мрежата...
Мъжете тук и техните щения.
1. Първите са т.н. „copy-paste свалячи” – измислят някакво стандартно текстче, прочувствено или пък съдържателно информативно (месторабота, жителство, доходи, волни хвалби отностно „лекичкия им характер”), след чийто прочит се чувстваш СПЕЦИАЛНА.
2. Вторите са още по-големи ентусиасти ... докато първите са отделили време да се подготвят, да проверят за правописни грешки и дали някъде не са забравили нечие женско име от предния път(е, па случва се), то вторите решават,че с едно „мараба-мархаба” стигат, видиш ли, почтииии до изглед към тавана на спалнята ми ... като отворя подобно съобщения направо ме е яд, че съм изхабила две кликвания и 5 сек. зареждане. Обикновено гореспоменатите екземпляри излизат с обяснениято,че в реалния живот всеки така се запознава...прекрасно,но не забравяйте,че там съществува и невербалната комуникация и ако миришете на "убаво и без „’драсти” ще направите впечатление.
3. Хайде, стигнахме и до „потентните ГИГАНТИ” – заканите за сексуални буйства като първи опит за контакт с някого се считат обикновено за набези на ментално /сексуално болни. Мили буйстващи, представете си, че една не особено приятна женска фигура Ви се нахвърли чисто гола, докато си вървите небрежно по улицата и гръмко процеди през зъби „ша та скъсам”, а в очите й четете, че определено ще останете на парчетии...неприятно, а? Та обикновено Вашите писания създават такива емоции у четящия.
(За възбудилите се от гореизложеното, моля, посъветвайте се с психиатър, психолог вече не Ви върши работа.)
4. По реда на чакащите, стигаме до онези, които каквото и да напишат, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, защото прилича на борба с клавиатурата( "чичковите червенотиквеничковчета" ми е трудно да го прочета и на български, какво остава на "шлъокавица"),.Обикновено няма никаква, ама никаква езикова култура, която да го играе редактор. Повтарям: „не” и „знам” се пишат отделно (да,наистина!!!) ... останалото смятам за оная мисия с Том Круз.
5. И сега – любимите ми – ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПЛАТЕН СЕКС...чудно ще Ви се получи, момчета, ако наистина имахте 1000 лева и наистина имаше изобилие от платени "жрици на любовта", хабящи си времето в интернет да дебнат някой „сигурен” паралия...ако беше така,нямаше да мръзнат из парковете или магистралите,а щяха да си отворят блог. Но нейсе, предполагам, че подпомага еякулацията да се „изхвърлиш” с крупна сума, макар и виртуално. УСПЕХ!
Сигурно преглеждайки писмата си отново, ще намеря още някой друг типаж безподобен(или пък не) , но засега считам за достатъчно. Мили мъже, за да ви "връзват " - чукайте,където смятате, че ще Ви отворят и не забравяйте,че каквото напишете, това виждаме!


Тагове:   наблюдател,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - hahah
01.07.2008 21:42
e tova beshe qko! Jelqzna si, macka!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: membories
Категория: Забавление
Прочетен: 13522
Постинги: 2
Коментари: 3
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930